LEAN, rendement begint hier

Professionaliseer je onderneming - Elimineer verspillingen – Verbeter het bedrijfsresultaat

Niet goed: Geld terug!

Lean is een managementfilosofie die erop gericht is om verspillingen – zaken die geen toegevoegde waarde leveren – te elimineren. Lean richt zich veelal op reductie van de doorlooptijd “van zand tot klant”. Een succesvolle implementatie van Lean Thinking verhoogt de productiekwaliteit en verlaagt de productiekosten. Zo leidt Lean management indirect tot een substantiële verbetering van het bedrijfsresultaat die ook nog eens blijvend is.

Lean Manufacturing werd grotendeels ontwikkeld door drie mannen: de stichter van Toyota, Sakichi Toyoda, zijn zoon Kiichiro Toyoda en ingenieur Taiichi Ohno. Toyota slaagde erin door toepassing van Lean Manufacturing zijn kosten te reduceren en zo uit te groeien tot de top 10 van grootste bedrijven in de wereld. Dankzij het succes van deze filosofie is zij vaak gekopieerd door andere organisaties. Inmiddels wordt Lean Management met aansprekende resultaten toegepast in tal van bedrijfstakken.

Lean thinking is toepasbaar voor jou als persoon en toepasbaar voor jouw gehele organisatie, succes gegarandeerd.

Eindelijk is kennis voor jou en voor jouw bedrijf dichtbij en betaalbaar geworden. Samen bepaal ik met jou waar je naartoe wilt en wij borgen samen dat jij er ook komt. Alles op basis van de veel toegepaste en bewezen theorie van Lean.

Dus geen gehobby met zelfverklaarde coaches en zelf bedachte theorieën en modellen, Lean heeft zich bewezen, werkt en is begrijpbaar te maken voor iedereen.

Lean is ook gewoon boerenverstand, iets waar we in deze regio gelukkig goed in zijn.

Voor deze dienstverlening geldt: Niet goed geld terug!